• Hablák & Partners header image

    Adrián Hablák

    Adrián Hablák

    Director

Adrián Hablák

Výstupom mojej práce je na jednej strane uvedomelý a spokojný klient s profesionálne nastaveným na mieru ušitým finančným portfóliom a na strane druhej profesionálne vybudovaný tím samostatných podnikateľov pripravených slúžiť ľuďom po celom Slovensku, časom aj za hranicami našej republiky.

Sledujte ma na sociálnych sieťach

Adrián Hablák on Instagram Adrián Hablák on LinkedIn

Stretnime sa online a my vám pripravíme bezplatnú finančnú analýzu

Chcem sa stretnúť

Chcem sa stretnúť

Získajte viac informácií. Stačí nám len zopár údajov.
Kliknutím na tlačidlo "odoslať" súhlasím so spracovaním osobných údajov.

BLOG

Moje články

Poistenie

Poistenie pre profesionálnych športovcov

Adrián Hablák

Adrián Hablák 12.07.2023

Hypotéky

Hypotéka pre majiteľov s.r.o.

Adrián Hablák

Adrián Hablák 13.08.2022

Zobraziť viac

Referencie

  • Vďaka Aďovi mám istotu, že manažmenť mojich financií je v najlepších rukách. Cítim sa bezstarostne keď viem, že sú správne diverzifikované, neustále zhodnocované a že aj moje finančné vyhliadky do budúcna sú viac ako priaznivé a stabilné. Na Aďovi obdivujem maximálnu mieru profesionality, odbornú zdatnosť, rozhľadenosť v ponúkaných produktoch, dôslednosť, spoľahlivosť a transparentnosť. Rovnako oceňujem jeho neustály osobnostný progres, proaktívny prístup, prívetivosť a entuziazmus.

     

    MR

    Mgr. Soňa Rusnáková Štátny radca

  • Aďo ma zaujal mimoriadnym prístupom, profesionalitou a pracovným nasadením. Jeho služby som využil pri sprostredkovaní hypotekárneho úveru. Celý proces bol v jeho réžii a s výsledkom som veľmi spokojný. Taktiež mi pomohol optimalizovať aj iné finančné produkty a v otázke financií je pre mňa prvá voľba. Aďo je nie len výborný finančný poradca ale aj človek, jeho služby môžem len odporučiť!

    IB

    Ing. Filip Bakyta Programátor

  • Aďo je veľmi spoľahlivý a ochotný pomôcť kedykoľvek treba. Kedykoľvek mi vznikne či už triviálna alebo aj náročnejšia otázka, u Aďa mám istotu, že ju vždy spolu rozlúskneme a nájdeme pre mňa to najlepšie riešenie. Okrem profesionality vo finančnom prostredí je Aďo aj veľmi dobrý človek s pozitívnym postojom k životu, ktorý je veľmi inšpiratívny. Stretnutie s ním vás doslova nabije energiou.

    PK

    Patrik Kmeť Fitness tréner / Youtuber

  • Adrián je veľmi prijemný a sympatický človek, ktorý bol ochotný mi pomôcť. Promptne, odborne a s veľkou profesionalitou riešil investovanie mojich peňazí. Považujem ho za finančného sprostredkovateľa, ktorý má prehľad a úspech. Jeho služby určite využijem aj v budúcnosti.

    IC

    Ing. Lucia Chlebcová Colný deklarant

  • Ad’o mi vždy pomohol, ked’ som to potreboval. Je flexibilný a spoľahlivý. Vyzdvihol by som predovšetkým znalosť portfólia a poradenstva nenútenou formou. Ad’o sa taktiež výborne orientuje aj v oblasti finančných produktov a vždy je ochotný pomôcť. 

    MB

    Mgr. Oliver Bilčík Junior operations specialist

  • Na Aďovi si vážim jeho prístup, profesionalitu a ochotou hľadať možné riešenia, ktoré sú vhodné hlavne pre mňa. Oceňujem jeho prehľad o produktoch na trhu a promptnosť pri vybavovaní mojich požiadaviek či otázok. Všetky potrebné veci vybavil za mňa a vždy ma o všetkom informoval. Bol kedykoľvek ochotný odpovedať na moje otázky a vedel o čom hovorí. Je to skvelý človek, kamarát a finančný sprostredkovateľ, ktorého služby môžem len odporučiť. Teším sa na našu ďalšiu spoluprácu.

    MK

    Mgr. Patrik Kováč Asistent auditora

    Certifikáty a ocenenia

    Kontaktujte nás

    Zavolajte nám na telefónne číslo +421 902 265 112
    každý pracovný deň od 9:00 do 18:00
    alebo

    Napíšte nám

    Napíšte nám správu

    Kliknutím na tlačidlo "odoslať" súhlasím so spracovaním osobných údajov.